Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017


ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ                   0 
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ     1
                       
Μεγάλο διπλό του Άρη Κοκκινοπλιτώ

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Άρης Κοκκινοπλιτών καθώς πέρασε με νίκη 0-1 απο την Εξοχή απέναντι στον Ερμή και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα στο β΄ ημίχρονο μετά την αποβολή του Σάκη Κυλώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο γηπεδούχος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου θα μπορούσε να πετύχει τρία τέρματα αν οι επιθετικοί του ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια, ενώ ο Αστέρης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που σκόραρε για τον Άρη στο 33ο λεπτό δίνοντας στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο. Στην επανάληψη δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με ελάχιστες φάσεις για γκολ και τους παίκτες του Γιώργου Σκέντου ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, να κρατάνε με σωστή αμυντική λειτουργία την εστία τους ανέπαφη. Για τον φιλόδοξο Ερμή του Γιώργου
Αμβροσιάδη (στην εκπνοή του ημιχρόνου πήρε την άγουσα για την κερκίδα λόγο διαμαρτυριών στον διαιτητή)  το σκορ τον αδικεί και σίγουρα με τις μονάδες που διαθέτει θα είναι μια απο τις εκπλήξεις της χρονιάς.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 10΄ απο την προσπάθεια του Γεωργαντά και τη σέντρα του Κατσούλη Βαλ., η κεφαλιά του Κατσούλη Απ. απο τη μικρή περιοχή κατέληξε στα χέρια του Ίτσιου.
Στο 12΄ σε λάθος γύρισμα με κεφαλιά του Κυλώνη προς την εστία, ο Γεωργαντάς δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Ίτσιο.
Στο 15΄ απο τη σέντρα του Παπαδόπουλου Αστ., το πλασέ στην κίνηση του Κλιάνη πέρασε άουτ.
Στο 20΄ η μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή να ανοίξει το σκορ με τον Γιάννη Γεωργαντά ο οποίος αστόχησε με πλασέ εξ επαφής.
Στο 21΄ καλό σουτ φάουλ του Βελώνη, ο Δεληγιαννίδης με τα ακροδάχτυλα
απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 33΄ γκολ 0-1! Ο φακίτσας σούταρε εκτός περιοχής, απέκρουσε προσωρινά ο Ντακουρί, η μπάλα κατέληξε στον Κλιάνη όπου απο θέση δεξιά έκανε το γέμισμα και ο Αστέρης Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1 που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.
Στο 43΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυλώνης του Άρη.
Στο 49΄ δυνατό σουτ του Ελισιάδη, απομάκρυνε με τα πόδια ο Ίτσιος.
Στο 59΄ το πλασέ του Ταβουκτσή το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Ντακουρί.
Στο 73΄ άστοχο σουτ του Παναγιωτίδη απο καλή θέση.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντράγκαν Νίκολιτς με βοηθούς τους κ.κ. Κουκουβίτη και Γερμανό.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
Δεληγιαννίδης Αλ., Ατανάσωφ, Σόβα (58΄ Εγγλέζος), Χαντζαρίδης, Αλεξιάδης, Βασιλείου, Κατσούλης Απ., Ελισιάδης, Γεωργαντάς (85΄ Ελευθεριάδης), Μιχαηλίδης, Κατσούλης Βαλ.(46΄ Παναγιωτίδης).
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
Ίτσιος, Κυλώνης, Φακίτσας, Βελώνης, Λάλλας, Μπιτσάνης (51΄ Τσιμήτρης), Κλιάνης (90+4΄ Τσιούχας), Σκέντος Στ., Παπαδόπουλος Αστ., Ταβουκτσής (71΄ λ.τ  Κατσαντώνης), Τσιανάκας (85΄ Λαμπαδαρίου).
Πριν την έναρξη πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του Ερμή απο τον πατήρ Ιωάννη.
Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες του γηπεδούχου επιτέθηκαν σε αυτούς του Άρη όπου τους προπηλάκησαν μαζί με φιλάθλους που μπήκαν στο τερέν και στον χώρο των αποδυτηρίων.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου