Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ    1     τελ
Α. Ε. ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ                        1

Μετά από πέντε πετυχημένα χρόνια στης εθνικές κατηγορίες  όπου έχει  εκπροσωπήσει πετυχημένα τον Νόμο Πιερίας  ο Αχιλλέας επέστρεψε στο πρωτάθλημα τής Ε. Π.Σ.Πιεριας.
 Πλήρως ανανεωμένη η ομάδα του Αχιλλέα αυτήν την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 δημιουργεί όπως πάντα καινούργια δεδομένα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΠΙΕΡΊΑΣ. 


Α Ημ. 
3ο λεπτό του αγώνα ο Κουσουρης   αφού κάνει μπάσιμο από αριστερά επιχειρεί  δυνατό σουτ Ο Σαρρής αποκρούει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ναρίνογλου ανοίγει το σκορ 0--1
7ο λεπτό ευκαιρία για τον Αχιλλέα έξω από τη μεγάλη περιοχή φάουλ  εκτελεί Αποστολίδης στο τείχος και στην επαναφορά το δυνατό ευθύβολο σουτ πάνω από το δοκάρι του στα Ουσταμπασιδη. 
21ο λεπτό Κόρνερ από αριστερά όπως επιτίθεται  ο Αχιλλέας κεφάλια τού Μπαγγεα με δυσκολία σώζει ο Ουσταμπασίδης
24ο λεπτό κάθετη μπαλιά στον Ανδρονικίδη οποίος ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής υποδεικνύει πέναλτι υπέρ του Αχιλλέα το εκτελεί Ο Αποστολίδης και ισοφάρισε  το παιχνίδι στο  1--1
36 λεπτό Γεροντιδης πολύ καλό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαρρή. 
Β Ημ. 
58 λεπτό φάουλ με τον Αποστολίδη περνάει την μπάλα πάνω από το τείχος και πάνω από το οριζοντιο δοκάρι του Ουσταμπασιδη.
66 λεπτό καθετι μπαλια στον Καλαμπάκα από τον Δερμίση αλλά ο Ουσταμπασιδης μπλοκάρει το πλασέ που επιχείρησε. 
70 λεπτό προσωπική ενέργεια τού Καλαμπάκα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Ουσταμπασιδης. 
72 λεπτό από δεξιά γιά την Περίσταση  ο Ευθυμιαδης σέντρα που δεν εκμετάλλευεται  ο Κουσουρης. 
78 λεπτό συνεργασία μεταξύ Καλαμπάκα και Ανδρονικίδη και ο τελευταίος σουτάρει δυνατά στην κλειστή γωνία του Ουσταμπασιδη που μπλοκάρει. 
80 λεπτό και είναι η σειρά τού Τσουρεκα να χάσει άλλη μία ευκαιρία για τον  Αχιλλέα. 
82 λεπτό κόκκινη κάρτα σε Κολαξίδη και Πέτρο. 
Τελευταίο λεπτό του αγώνα ευκαιρία για την ομάδα του Αχιλλέα Τσουρέκας δέχεται μακρινή μπαλιά και κόβει στον Ανδρονικίδη οποίος σουτάρει και μπλοκάρει σταθερά Ουσταμπασιδης. 
Διαιτητές
Λαφατζης Κ Βασιλειάδης  Ν Τσικληταρη  Β.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Οικονόμου) 
Σαρρής. Καπασακαλιδης. Δερμίσης. Αποστολίδης. Κολαξίδης. Οικονόμου. Πιατιδης.(26 Τσουρεκας)  Γιαπιτζής. Μπαγγεας(58 Καλαμπάκας) . Ανδρονικίδης. Βαρμάζης. (80 Ιωαννίδης) 

Α. Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ (Ζιωγας Σωτ.)
Ουσταμπασιδης. Τσιτλακιδης. Πάγια. Αγγελάτος. Παπαδόπουλος. Πέτρο. Ναρίνογλου. (82 Σοφίανιδης) Γεροντιδης(71 Παπαγιανοπουλος) . Χαρτοματζιδης(60 Νικολαιδης )Ευθυμιαδης. Κουσουρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου