Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ    0
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ                         2
                                       
Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της πρεμιέρας για τη Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας διεξήχθη στη Σεβαστή  όπου ο Ταύρος Ελάφου πέτυχε τεράστια νίκη με σκορ 2-0 επί του τυπικά γηπεδούχου Εθνικού Ν. Τραπεζούντας. Ομάδα με ψυχή και πάθος οι ''Bulls'' της Ελάφου  έπαιξαν με
αντεπιθέσεις και με φύλακα άγγελο κάτω απο τα γκολπόστ τον νεαρό Χρήστο Δεληγιαννίδη που ήταν εκπληκτικός και την καλή αμυντική τακτική, πήραν δίκαια το πρώτο τρίποντο σημειώνοντας απο ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ενώ είχαν και δοκάρι. Ο Εθνικός υποτίμησε τον αντίπαλό του και ηττήθηκε φυσιολογικά αν και απώλεσε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα τρία δοκάρια και μάλιστα απο τον ίδιο παίκτη. 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 3΄ ο Ψαριάης με μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τορτοπίδη.
Στο 18΄ σουτ του Βαρυτιμίδη απο πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο τα δοκάρια άουτ.
Στο 25΄ τετ α τετ του Παπαδόπουλου Ι. και πλασέ, ο Δεληγιαννίδης με τα πόδια έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 33΄ πλασέ του Παπαδόπουλου Ι. απο πάσα του Εφραιμίδη, ο Δεληγιαννίδης απομάκρυνε με τα πόδια.
Στο 39΄ κάθετη πάσα του Εφραιμίδη για τον Παπαδόπουλο Ι. που πλάσαρε όμως άουτ.
Στο 42΄ κλασική χαμένη ευκαιρία για τον Ταύρο με τον Ψαριάη ο οποίος μετά το γέμισμα του Κοσμίδη και την ασίστ του Σουρλόπουλου, πλάσαρε απο τη μικρή περιοχή όμως πάνω στη γραμμή της εστίας έδιωξε σωτήρια ο Μαυρόπουλος.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Άρης Μουρατίδης με έξοχη κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου Δ. άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 52΄ ο Γεωργαντάς Α. έκανε τη σέντρα απο αριστερά, ο Σουρλόπουλος με πλασέ κρέμασε τον Τορτοπίδη και πρίν απομακρύνουν οι αμυντικοί, ο νεαρός Λάζος Κοσμίδης απο κοντά
 έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης  ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε τρία δοκάρια σε ισάριθμα σουτ καρμπόν απο την ίδια θέση στο 70΄ στο 80΄ και στο 87΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Φωτιάδης με βοηθούς την κα. Μπουλούμη και τον κ. Παπαδόπουλο Γ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ (Γιώργος Μπεκιάρης)
Τορτοπίδης, Τερζίδης (71΄ Ξανθόπουλος), Αδαμίδης, Μαυρόπουλος, Μούκας, Αντωνιάδης, Σπυριδωνίδης (53΄ Σύρπης), Χαρινός (63΄ Τουλίκας), Λυκίδης (44΄ Παπαδόπουλος Ν.), Εφραιμίδης, Παπαδόπουλος Ι.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Κώστας Αδαμόπουλος)
Δεληγιαννίδης, Βαρυτιμίδης, Διαμαντόπουλος, Μουρατίδης, Παπαγιαννόπουλος Δ., Ψαριάης, Μπομπόλης, Μέια (68΄λτ  Λιανός), Κοσμίδης, Γεωργαντάς Α., Σουρλόπουλος.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου